Detachering | Inspelen op voorziene én onvoorziene pieken

Het voordeel van detachering is dat u op eenvoudige wijze en binnen afzienbare tijd gemotiveerde, zelfstandige en gekwalificeerde mensen tot uw beschikking heeft. En bij YES! heeft u te maken met freelance professionals, met veel ervaring, motivatie en een pragmatische instelling.

Opvangen van pieken en uw vaste kosten laag houden

Detachering is ideaal voor het opvangen van pieken en extra werk. Dankzij detachering heeft u namelijk professionals tot uw beschikking wanneer u dat wenst, zonder dat u hiervoor vaste personeelskosten maakt. U kunt uw vaste personeelsbestand daarom beperkt houden, wat uw vaste kosten en risico’s doet dalen.

Specifieke expertise inhuren

Er zijn daarnaast meer voordelen. Zo kunt u specifieke expertise inhuren op tijdelijke basis. En u kunt naast uw vaste team aan medewerkers een pool van professionals hanteren met een dynamisch verloop. Zo kunt u regelmatig profiteren van een frisse en nieuwe blik op uw activiteiten.

Uiteraard kunt u deze pieken en selectie van professionals in een planning met YES! vastleggen. Maar ook voor uw directe en/of onvoorziene behoefte bent u bij ons aan het juiste adres.