Onze missie - YES! we have a mission

YES! wil u als bedrijf ondernemende professionals bieden, met een flinke dosis motivatie en een ondernemende instelling. We willen een kwalitatieve,  flexibele schil met juridische zekerheid en administratief gemak bieden. Een schil met ondernemersgeest en daadkracht wel te verstaan!

Binnen deze missie past ook een aanpak die verder gaat dan werken op urenbasis. YES! biedt u als opdrachtgever vanuit onze ondernemende instelling en professionals dan ook de mogelijkheid om uw projecten te outsourcen. In dit model kan er op aangenomen som / stuksprijs worden gewerkt, waarbij iedereen kan worden beloond op basis van een kwalitatieve en resultaatgerichte aanpak.

YES! voorziet een verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt door een blijvende groei van het aantal freelancers in Nederland. Freelancers zullen in het toekomstige arbeidsklimaat een belangrijke rol spelen. YES! bemiddelt, faciliteert en ondersteunt freelance professionals en bedrijven om beiden op verantwoorde wijze te profiteren van de voordelen die deze arbeidsvorm biedt.