Payrolling | Rechtstreeks werken én toch binnen 14 dagen betaald zonder debiteurenrisico

Als freelancer zul je ongetwijfeld ook je eigen projecten hebben. Iets wat wij alleen maar kunnen waarderen en toejuichen. Maar aan het rechtstreeks werken voor opdrachtgevers kunnen ook nadelen kleven.

Zo hanteren veel bedrijven lange betalingstermijnen. Termijnen van 30 tot 90 dagen klinken je ongetwijfeld bekend in de oren. En tijdens het wachten op je betaling loop je ook nog eens debiteurenrisico. Want als je opdrachtgever in liquiditeitsproblemen komt en failliet gaat heb je voor niets gewerkt. En hoe zit het met je aansprakelijkheid en je VAR?

Ook onbezorgd ondernemen met eigen projecten

Kortom, het is altijd leuk om je eigen projecten te hebben maar van onbezorgd ondernemen is dan over het algemeen geen sprake. YES! Payrolling maakt het je daarom makkelijk. Wanneer je rechtstreeks voor een opdrachtgever werkt, kun je namelijk ook van YES! gebruik maken. In dit geval regelen wij alle contractuele, juridische en administratieve zaken en kun jij onbezorgd aan de slag. We zorgen voor een betaling per week en nemen het debiteurenrisico van je over. Wel zo prettig.